Samenwerking met Monique Desar en Miriam

Samenwerking met Monique Desar en Miriam

Samenwerking met Monique Désar van Rental Styling Kits,
e
n Miriam achter de prachtige headpieces van Mystic Fantasy Creations

 Bijna een jaar geleden ging ik op onderzoek uit voor spectaculaire thema shoots. Dus ook naar bijzondere samenwerkingen. Toen kwam ik Monique en Miriam tegen via Instagram en Facebook. Wat kunnen deze dames toch prachtige creaties verwezenlijken. Ik zeg altijd dat zij gouden handen hebben, want dat hebben ze zeker. Ik voel mij ook zo ontzettend trots dat ik foto’s mag maken van mijn prachtige modellen i.c.m. hun kleding en headpieces. Ze geven als eindresultaat verbluffende shots op. Mijn klanten en modellen die dan zoiets huren bij mij, gaan vervolgens met een happy face naar huis. Binnen een week lever ik dan de geselecteerde foto’s af en vaak kunnen ze dan ook een portret laten maken die ik af zal drukken via Bestecanvas.nl.

Naast shoots aan huis, ga ik ook vaak naar foto events van Monique en Miriam.

Deze vinden vaak ook plaats in Duitsland en België. Mijn 1e foto event van 2022 gaat al van start op 26 maart in Almere, en in mei ga ik weer richting de Belgische Ardennen. Die blogs volgen uiteraard nog op mijn website, dus wil je mijn ontwikkelingen en ervaringen blijven lezen, neem zeker dan eens in de zoveel tijd een kijkje op mijn website.

 

Jezelf opgeven

Wil jij ook zo`n gave headpiece en jurk dragen van Monique en Miriam, neem dan zeker contact met mij op, en dan bespreken we de mogelijkheden.
Tarieven variëren en de maten ook. De gangbare maten bij Monique zijn vanaf maat 34 tot maat 40.

Daarnaast bied Monique ook prachtige zwangerschapsjurken aan. Verwacht je dus een zoontje of een dochtertje en je bent minimaal 28 weken zwanger dan kun je bij mij ook terecht voor een prachtige Zwangerschapsshoot aan huis.

 

Ik hoop dat ik jullie geënthousiasmeerd heb, en we elkaar binnenkort gaan ontmoeten in mijn studio of op locatie.

 Tot binnenkort bij mijn nieuwe blog!

 

Lieve groetjes,

 

Claire McComish

Eigenaresse bij McComish Photography
Fotograaf & Visagist